Publisert

Forvirret Om Hvor Du Skal Begynne Med Musikknedlastinger? Les Disse Flotte Tipsene!

Hva vet du når det gjelder musikknedlastinger? Forstår du de beste måtene å få sangene du elsker? Vet du hvordan du skal sikre at du kan finne det du trenger raskt og enkelt? For å lære alt du kan om prosessen, sjekk ut tipsene nedenfor.

Hvis du er på Internett på jakt etter gratis musikk nedlastinger, må du være ekstremt forsiktig. Nedlasting av musikk uten å betale er ulovlig og kan straffes ved lov. En annen grunn til at du vil unngå dette er fordi hackere bruker musikknedlastinger som en måte å sende virus til datamaskinen.

Kontroller filstørrelsen når du laster ned musikk. De fleste musikkfiler er omtrent to til fem megabyte. Hvis du finner ut at en fil er mye mindre, kan det være en tekstfil forkledd som en musikknedlasting. Ved å laste den ned, du kan sette datamaskinen i fare for virus, sette din personlige informasjon.

Et godt tips å bruke når du tenker på å laste ned musikk er å sørge for at du ikke knytter opp Internett-tilkoblingen din med andre ting. Du vil sannsynligvis at musikken skal lastes ned så fort som mulig. Dette betyr at du vil stoppe alt som kan ta opp noen av båndbredden din.

Hvis du laster ned musikk fra et nettsted der sangene er gratis, risikerer du å få et virus på datamaskinen. Før du laster ned, må du kontrollere størrelsen på filen. Selv om disse filene kan være små, varierer de fleste fra 2MB-5MB. Hvis filen er mindre enn 250KB, kan du styre klart siden det sannsynligvis er en tekstfil. De fleste virus overføres gjennom skadelig kodede tekstfiler.

Hvis du ønsker å laste ned musikk via peer to peer programvare, sørg for å velge et anerkjent program. Når det er sagt, kan det hende at musikken du søker ikke er tilgjengelig på nettverket du har valgt. Vær veldig forsiktig med programmene du velger å sikre at du ikke ender opp med et virus.

Vær oppmerksom på musikkformater. Musikkfiler kommer i mange forskjellige formater. Noen av disse formatene er spesifikke for bestemte musikkspillere eller musikkavspillingsenheter. Ikke last ned musikk du ikke kan bruke. Hva skal du bruke til å lytte til musikken du laster ned? Bestem hvilken type fil du trenger.

Gjør noen undersøkelser på et potensielt nedlastingsnettsted før du gjør et forsøk på å laste ned der. Les andres anmeldelser av nettstedet og til og med gjennomsøke nettfora for innlegg relatert til nettstedet. Du vil vite hvor anerkjent og trygg dette nettstedet egentlig er. Andre har sannsynligvis opplevd det, så dra nytte av deres kunnskap.

Se om du kan forhåndsvise musikk før du bruker penger på den. Bare få disse nedlastingene med klar lydkvalitet. Det gjelder spesielt hvis selskapet du kjøper fra ikke er godt kjent. Hvis du lytter til utdrag først, sikrer du også at du får den sangen du ønsker.

Når du bruker tips som de i denne artikkelen, forbereder du deg på å få den beste musikkopplevelsen. Dette sikrer at du bruker mer tid på å lytte til musikken enn du sitter og laster den ned. Sørg for å dele denne artikkelen med andre slik at de også kan lære mer.